عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

باقری در گفت‌وگو با الجزیره: اسرائیل در باتلاق جنایاتش فروخواهد رفت

باقری در گفت‌وگو با الجزیره: اسرائیل در باتلاق جنایاتش فروخواهد رفت سرپرست وزارت خارجه ایران علی باقری امروز پنجشنبه تصریح کرد که افزایش تهدیدات رژیم صهیونیستی منجر به فرورفتن بیشتر آن در باتلاق جنایاتش خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۷ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 20
کد خبر: ۲۴۶۲۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرپرست وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران علی باقری امروز پنجشنبه در گفت‌وگو با الجزیره تصریح کرد که صهیونیست‌ها باید بدانند که جنایات آنها دستاوردی برایشان به همراه نخواهد داشت، بلکه منجر به فعال شدن انرژی‌های جدید علیه آنها می‌شود.
وی تاکید کرد که افزایش تهدیدات رژیم صهیونیستی به فرو رفتن بیشتر آن در باتلاق جنایاتش منجر خواهد شد. 
باقری ادامه داد که واشنگتن اگر در خصوص برقراری آتش بس در غزه صادق است، نباید از طرفی حمایت کند که جنگ را آغاز کرده است.راه حل در غزه در شناخت واقعیت و حقیقت وضعیت نوار غزه است.
سرپرست وزارت خارجه ایران تاکید کرد که جایی برای جنایت، اشغال و تجاوز در غزه، فلسطین و منطقه نیست. اعتقاد به اینکه در سایه تداوم اشغالگری و تجاوزات اسرائیل، منطقه از صلح و ثبات برخوردار خواهد شد، سراب است.
باقری عصر روز چهارشنبه (دیروز) نخستین سفرش به قطر پس از تصدی این سمت را آغاز کرد. هدف از این سفر رایزنی و تبادل‌نظر با مقامات قطری درباره بسیج ظرفیت‌های جهان اسلام برای پایان بخشیدن به جنایات و نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه و کمک‌رسانی سریع به ساکنان غزه است.
وی هفته پیش نیز سفری دو روزه به عراق و منطقه کردستان داشت و در دو هفته گذشته به لبنان، سوریه، ترکیه و روسیه نیز سفر کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار